Groep 1/2 A Meester Oktay en juf Marjolein

Meester Oktay is er op maandag, dinsdag en woensdag en juf Marjolein is er op donderdag en vrijdag.

Wij werken in de klas met ‘Ko’ die gelukkig heel vaak bij de kinderen mag logeren. De kinderen spelen gezellig met Ko en ze lezen een boek voor Ko voordat ze lekker gaan slapen.

Onze vriendjes Tijger en Aap leren iedereen hoe ze met elkaar samen kunnen spelen en delen, want zo hebben wij veel plezier in de klas. Ze leren hun ook om zelfstandig verschillende taken uit te voeren zoals Adam die de huishoek opruimt en Lina die het boekenrek netjes maakt enzovoorts.

We leren elke maandag een nieuwe letter en elke woensdag een nieuw cijfer waarmee we veel letter- en rekenspelletjes kunnen spelen in de kring. Dit jaar hebben we ook verschillende hoeken in de klas de themahoek, de bouwhoek, de letterhoek, de rekenhoek en tot slot de ontdekhoek. Knutselen en tekenen doen we ook veel.

Komen jullie bij onze inloopochtenden, want we vinden het heel erg gezellig om met mama’s en papa’s in de klas te spelen en boeken te lezen.

Groeten,

Meester Oktay en Juf Marjolein

Gezellig thuis samen zingen?

Hier komen liedjes te staan die we in de klas geleerd hebben.

Bij veel liedjes hebben de kinderen ook bewegingen geleerd.

Klik hier om de liedjes te zien van week 35 en 36.