Onze school is een plek waar leerkrachten, kinderen en ouders samenwerken om er zo voor te zorgen dat de kinderen resultaten behalen die passen bij hun mogelijkheden. Daarom leggen we de lat hoog en werken we resultaat gericht. Dit kunnen we alleen samen!

Structuur, inzet en plezier zijn kenmerken van de Lukasschool.Het onderwijs is gebaseerd op taalverwerving, samen leren  en De Vreedzame School . Wij hanteren het model van de effectieve, directe instructie en werken in de groepen met niveauverschillen.

Nabil en Hamza van groep 2 bouwen samen een hoge toren met Kapla.
Heel zorgvuldig en door samen te werken hebben zij uitgevonden hoe dit moet.
Mirjam en Memet worden enthousiast en willen dit ook.
Nabil en Hamza helpen en samen bouwen zij een nog hogere toren!

Wij zijn een ontmoetingsschool waar iedereen van harte welkom is. We vieren samen Sinterklaas, Kerst, Pasen, het Suikerfeest en het Offerfeest.

Nadere informatie over de Lukasschool  kunt u vinden in de schoolgids (link).

Lukasschool
Trumanlaan 60d
3527 BR Utrecht
Postadres:
3502 GA Utrecht

e-mail: administratie@lukasschool.nl

Lukasschool
Talen/language
nlGo to English version
Kalender:
 25 apr '14
 26 apr '14