Inschrijven nieuwe leerling

Als u uw kind(eren) wilt aanmelden, kunt u bellen naar onze school voor een afspraak met onze intern begeleider(s). De school is te bereiken op werkdagen van 08.15 - 17.00 uur op telefoonnummer 030- 29 35 140.

Wij kennen twee soorten aanmelding: van leerlingen die vier jaar worden én aanmelding van leerligen die van een andere school komen (zij-instroom).

Vanaf de leeftijd van 3 jaar kunt u uw kind(eren) aanmelden en/of inschrijven. De keuze voor een basisschool vraagt om zorgvuldigheid en daar werken wij graag aan mee. We vertellen u uitgebreid wat u van ons kunt verwachten als u kind bij ons op school komt. Wat wij van u en uw kind verwachten zullen wij ook uitspreken.

Als er een leerling van een andere school komt, is er na het eerste contact tussen de ouders en de intern begeleider, overleg tussen beide scholen. Daarna besluiten we of we de leerling kunnen inschrijven.

Het gesprek voor de inschrijving duurt ongeveer een uur. Tijdens het gesprek vult u ook formulieren in. Daarom moet u de volgende documenten meenemen om de inschrijving definitief te maken:

1. Paspoorten of indenditeitskaarten van ouder(s) en toekomstige leerling(en)

2. Zorgverzekeringspas van ouder(s) en toekomstige leerling(en)

3. Een kopie van het hoogst behaalde schooldiploma van beide ouders